Werken bij PACOMBI GROUP

Werken kun je natuurlijk overal. Maar wil jij jezelf écht ontwikkelen in een dynamische bedrijfstak? Denk dan eens over een loopbaan bij PACOMBI GROUP, marktleider in de wereld van verpakkingen en disposables. PACOMBI GROUP biedt uitdagende en verantwoordelijke banen binnen de informele bedrijfscultuur van een ambitieus familiebedrijf.

Werkplezier en persoonlijke aandacht staan bij PACOMBI GROUP voorop. Tegelijkertijd zijn we nuchter en werken we hard. We houden van ons vak. Inzet, lef en eigen initiatief worden gewaardeerd. We zijn onderscheidend: we willen op alle gebieden het verschil maken in de verpakkingswereld.

Goed, beter, best

Medewerkers krijgen bij ons alle kans hun kennis en vaardigheden aan te scherpen. We stimuleren opleiding en training, zowel intern als extern. De kennis die we in huis hebben, koesteren we, én delen we met elkaar.

Prettige werksfeer

Ambitie kan prima samengaan met plezier in het werk. PACOMBI GROUP biedt daarom een prettige werksfeer, waar openheid en saamhorigheid voorop staan. Voor de ontspanning en teamspirit zetten we regelmatig leuke activiteiten op touw, zoals personeelsuitjes en bedrijfsfeestjes.

Vacatures

Als snelgroeiend en toonaangevend bedrijf in de verpakkingsindustrie is PACOMBI GROUP altijd op zoek naar talent. Hou je van afwisseling, ben je ondernemend en sta je open voor uitdagingen? Een open sollicitatie is altijd welkom. Of bekijk ons actuele vacatureaanbod. Misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Zoek je een leuke stageplaats?

Bij PACOMBI GROUP is volop ruimte voor gemotiveerde stagiairs. Zo kun je bijvoorbeeld praktijkervaring opdoen bij een van onze marketingafdelingen, of in de inkoop, verkoop of logistiek. Of misschien heb je een heel andere afdeling in gedachten. Met diverse bedrijven en vestigingen in Nederland is de kans groot dat je bij ons de stageplek of afstudeeropdracht vindt die bij jou past.

Ben jij student op hbo- of wo-niveau en wil je werkervaring opdoen bij een groeiend, internationaal gericht bedrijf? Reageer dan direct! Stuur je cv met een korte motivatie naar HR@pacombigroup.com en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Wie weet werk jij binnenkort bij een bedrijf van de PACOMBI GROUP!

Medewerkers over PACOMBI GROUP

Wil je weten hoe het écht is om bij PACOMBI GROUP aan de slag te gaan? Enkele van onze medewerkers gingen je voor en delen hun ervaringen.