Groei is belangrijk voor PACOMBI GROUP, zowel binnen Nederland als over de grens. Maar ook innovatie, digitalisering en kwaliteit zijn voor ons essentiële doelstellingen. Op al deze vlakken streven we naar optimale resultaten, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) steeds voorop staat.

Groei

Van kleine drukkerij tot verpakkingsgigant. PACOMBI GROUP is sinds de begindagen enorm gegroeid. Een kwestie van ondernemen met lef, inzet en initiatief. Die ingeslagen weg blijven we volgen, want groei is bij PACOMBI GROUP een belangrijke doelstelling. Groei versterkt de continuïteit en zorgt voor een breder productaanbod, meer ruimte voor innovatie, betere dienstverlening, lagere kosten en dus aantrekkelijk geprijsde producten. Onze klanten profiteren hier in alle opzichten van mee. De vooruitzichten zijn goed: PACOMBI GROUP is leidend op terreinen als duurzaamheid, innovatie, logistieke ontzorging en e-commerce. Er is voor de toekomst dus volop groeipotentieel.

Internationalisering

PACOMBI GROUP kijkt graag verder dan de eigen landsgrens. Samenwerking met internationale partners creëert namelijk belangrijke meerwaarden. Bijvoorbeeld als het gaat om innovatie. Om nieuwe markten aan te boren, moeten we letterlijk grenzen over gaan: we moeten immers openstaan voor internationale kennis, expertise en culturen. De inspiratie die dat oplevert, is onmisbaar voor innovatie. Internationalisering levert ons bovendien schaalvergroting op, kostenreductie, een groter afzetgebied en meer marktpotentieel. Uiteraard delen onze klanten mee in al die voordelen.

MVO en kwaliteit

De zorg voor mens, milieu en kwaliteit vormt de hoeksteen van ons bedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is dan ook vanzelfsprekend voor ons. Aan de hand van ISO 26000 dragen we bij aan People, Planet en Profit. Anders gezegd streven we naar een goede balans tussen de kwaliteit van onze producten en diensten, arbeidsomstandigheden, milieu-impact en een gezonde winstgevendheid. Wij ambiëren om op dit vlak beter te presteren dan gemiddeld in de branche.

Innovaties, digitalisering en gepersonaliseerde producten

We werken constant aan (eco-)innovatie. Steeds opnieuw kijken we hoe functionaliteit, gebruiksgemak, merkbeleving en minimale milieu-impact van verpakkingsoplossingen nóg beter kunnen. Ook onze digitale processen optimaliseren we voortdurend. Ons e-commerceplatform is bedoeld om te inspireren en te informeren en om klanten maximaal gebruiksgemak te bieden.

Wil je tot slot de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je bedrijfsnaam vergroten? Bijna alle standaardproducten van PACOMBI GROUP kunnen we van een bedrukking voorzien, met je eigen logo, tekst of afbeelding.

Creativiteit

Wie zich wil onderscheiden, moet creatief zijn: anders dan anderen en origineel. Bij onze ideeënfabriek WrappIDup kun je terecht voor exclusieve verpakkingsoplossingen (wrapp) die jouw bedrijfsimago en naamsbekendheid (ID up) een boost geven. WrappIDup ondersteunt je van A tot Z: van ideeontwikkeling tot creatie. Verras je klanten en bezoek eens wrappidup.nl.