PACOMBI GROUP is wereldwijd leidend in de verpakkings- en disposablesindustrie. Je vindt ons in 75 landen, waaronder de VS en China. Onze logistiek is daarom uitstekend geregeld, met onder meer eigen distributiecentra en een eigen wagenpark. Onze inspirerende Stores en waardevolle partners zorgen voor een veelzijdig assortiment en maken het plaatje compleet.

PACOMBI GROUP: wereldspeler van formaat

Met maar liefst 50.000 klanten in 75 landen, een inkoopkantoor in China (PACOMBI GROUP Asia) en een sourcing partner in de USA is PACOMBI GROUP een wereldspeler van formaat.

7 distributiecentra

PACOMBI GROUP beschikt over 80.000 m2 distributieruimte (ter illustratie: circa zestien voetbalvelden), verdeeld over zeven distributiecentra in Nederland, de UK en Ierland.

Wagenpark: 32 trucks

PACOMBI GROUP werkt samen met externe transportbedrijven en heeft daarnaast een goed onderhouden, eigen wagenpark van 32 vrachtwagens. Duurzaam transport staat voorop. Onze moderne trucks beschikken over milieuvriendelijke motoren en we streven naar een maximale beladingsgraad van onze vrachtwagens.

9 Stores

Wie inspiratie zoekt rond trends, thema’s en seizoenen, is van harte welkom in een van onze negen Stores. Onze uitgebreide en altijd actuele collecties verpakkingen en disposables brengen je vanzelf op goede ideeën. Net als onze populaire (inpak)workshops en trendsessies.

8 partners

Met acht partners verspreid over Nederland is PACOMBI GROUP altijd dichtbij met een fysieke vestiging.