1919: Paardekooper

Paardekooper opende in 1919 in Rotterdam een kleine boek- en papierhandel. Zijn bedrijf groeide, mede door diverse overnames tussen 1985 en 2011, uit tot een bloeiende onderneming met een breed palet aan activiteiten.

Historie PACOMBI GROUP 1919 Paardekooper

1998: Verhuizing Oud-Beijerland

Uit de jas gegroeid in Rotterdam, verhuisde Paardekooper in 1998 naar de huidige locatie in Oud-Beijerland, met een nieuw logistiek centrum en hoofdkantoor.

1998: verhuizing naar oud-beijerland

2008: Depa Disposables

Paardekooper slaat de handen ineen met Depa Disposables, de marktleider in Europa voor fooddisposables, verpakkingen en hygiëneproducten, met afnemers in de groothandel, industrie en retail.

Overname Depa Disposables

2011: Halma Packaging

Paardekooper bundelt zijn krachten met Halma Packaging, de expert op het gebied van verpakkingen en disposables voor foodservice- en retailorganisaties, industriële bakkerijen, luchtvaartmaatschappijen en cateraars.

Overname Halma Packaging

2013: PACOMBI GROUP

Paardekooper Group en Van der Windt Group verbinden zich als beste samenwerkingspartners in PACOMBI GROUP. Klanten profiteren van belangrijke toegevoegde waarden: een nog breder aanbod, inkoopvoordelen en nog meer kwaliteit, kennis en creativiteit.

historie pacombi group: samengaan paardekooper en van der windt group

2016: Van der Gugten Rijnsburg BV

PACOMBI GROUP neemt Van der Gugten Rijnsburg BV over, een familiebedrijf en state-of-the-artgroothandel gespecialiseerd in sierteeltverpakkingen. Een strategische stap voor verdere groei in de Nederlandse en de exportmarkt voor sierteelt.

2018: Broekhof Verpakkingen b.v.

PACOMBI GROUP gaat de samenwerking aan met Broekhof Verpakkingen b.v. Familiebedrijf Broekhof levert verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. De overname is een mooie mijlpaal voor PACOMBI GROUP en een verbetering van het specialistische en innovatieve aanbod aan klanten in de sierteelt.

Broekhof Verpakkingen b.v.