PACOMBI GROUP is een van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. Binnen PACOMBI GROUP hebben diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven hun krachten gebundeld, elk met hun eigen specialisme. Onze klanten kunnen daarom rekenen op marktconforme prijzen, hoge leverbetrouwbaarheid, ruime keuze en een hoge mate van kwaliteit, kennis, creativiteit en service.

Van oudsher zijn we een familiebedrijf; we koesteren dan ook belangrijke ‘familiewaarden’. Zo gaan we enthousiast, onderscheidend en daadkrachtig te werk en houden we van eerlijk zakendoen en ondernemen met lef en inzet. Duurzaamheid en een lagere milieu-impact zijn eveneens speerpunten, net als professionaliteit: wat we doen, doen we goed.

Ontplooiing medewerkers

Onze medewerkers zijn goud waard: zij maken immers ons bedrijf. Wij geven hen daarom alle ruimte om hun talenten maximaal te ontwikkelen, als professional én als mens. Zo stimuleren we opleiding en training en waarderen we eigen inbreng, zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheid. Dit alles uiteraard tegen passende arbeidsvoorwaarden, in een uitdagende werkomgeving en met een prettige werksfeer.

Partner voor klanten

Wij zijn graag een partner voor onze klanten in plaats van ‘slechts’ een leverancier. Onze toegevoegde waarde zit onder meer in het persoonlijke contact en de langdurige relatie met onze afnemers en leveranciers. We denken mee, handelen proactief en doen wat we beloven – en vaak zelfs meer. Samen groeien is voor ons een belangrijk uitgangspunt. We dragen daar bijvoorbeeld aan bij door onze kennis en expertise van producten en markten te delen.

Oog voor onze aandeelhouders

Bij alles wat we beslissen of doen, weegt PACOMBI GROUP de belangen van haar aandeelhouders mee. We staan open voor de inbreng van onze aandeelhouders en zijn transparant en volledig in onze informatieverstrekking naar hen. Met eerlijk zakendoen streven we naar een win-winsituatie voor alle partijen. We streven ernaar dat onze aandeelhouders een gezond rendement genieten.