Werken als ondernemer met ondernemers
De stores bij Paardekooper zijn altijd in beweging, geen dag is hetzelfde en wanneer je klant contact leuk vindt en meer wilt zijn dan een winkelbediende, dan is werken in een verpakkingsstore van Paardekooper een uitdaging.

Wij zijn het visitekaartje van het bedrijf, veel klanten kennen het bedrijf via de winkels. Persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel, we gaan voor een langdurige relatie met de klant. Samen zoeken naar de beste verpakkingsoplossing is ons motto.

Naast klantcontact willen we dat de store er optimaal uitziet. Dus als groothandel zie je bij ons geen loods met stellingen maar een echte showroom waar de klant de verpakkingen meteen kan meenemen, waar je toepassingen ziet en waar je inspiratie op kunt doen. In een klein team zorgen we er elke dag voor dat de klant met een glimlach de winkel uitgaat, dat de winkel er optimaal uitziet en dat het assortiment op voorraad is.

Naast een neutraal voorraad assortiment van ca. 6000 artikelen krijg je ook te maken met maatwerkverpakkingen. Een maatwerk verpakking ( bijv. een naambedrukte draagtas) vergt kennis en inlevingsvermogen. Samen met de klant kom je tot een zo optimaal mogelijk resultaat tegen een goede prijs.

Binnen de kaders heeft het verkoopteam veel vrijheid om zichzelf te ontplooien en om gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen. Met een goede basiskennis die je opbouwt kun je goed adviseren. Wanneer de vraag te specialistisch is, kun je terugvallen op een sterke achterban die je graag bijstaat om een mooi teamresultaat neer te zetten.

Nu begrijp je de kop: werken als ondernemer voor ondernemers!!!!

Ronald Bos