“Ik voel me bij Paardekooper als een vis in het water. Ik heb afwisselend werk met gezellige collega’s en er is ruimte voor persoonlijke invulling. Dat bevalt me prima!

Toen ik hier twee jaar geleden voor het eerst binnenstapte, viel me direct op hoe goed verzorgd en gestructureerd het magazijn is. Daar hou ik van, omdat ik heel precies ben. In zo’n ordelijke omgeving kan ik snel en netjes werken. Als logistiek medewerker voor de uitgaande goederen zet ik met een orderpicktruck de orders klaar die verzonden worden naar onze filialen en klanten. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de orders op de juiste tijd op de juiste plek staan, zodat alle bestellingen op tijd worden geleverd.

Oog voor persoonlijke wensen
Ik werk voor verschillende klanten en met verschillende producten. Er is dus volop afwisseling. Bovendien is er oog voor wat je prettig vindt. Pick je graag de grote orders of liever de kleinere? Wil je een training of opleiding volgen? Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke wensen. Zelf draai ik bijvoorbeeld nu ook avonddiensten, omdat me dat goed past. Sinds kort draaien we namelijk een avondpool met parttimers, waar ter begeleiding een vaste kracht voor nodig was. Ik heb aangegeven dat ik dat graag wilde, en nu draai ik regelmatig diensten van halfeen tot halftien ‘s avonds. Ideaal voor mij!

Iedereen telt mee
Ik vind Paardekooper een prachtig bedrijf, met mooie producten en hele aardige collega’s. Iedereen gaat met elkaar om, of je nu op kantoor werkt of in het magazijn. Elke vrijdagmiddag hebben we een borrel en eens per maand is er een themafeestje. Dat is altijd heel gezellig. Je bent hier geen nummer, iedereen telt mee.”

Peter Lensen