Mijn naam is Agnieszka van Batavia en ik ben Sales Executive bij The LCA Centre. Ik ben 6 jaar werkzaam bij PACOMBI GROUP, waarvan één jaar in de huidige functie.

Eén van de meest beroemde uitspraken van Steve Jobs van zijn Stanfort University toespraak is mij nog altijd bijgebleven: `Je werk vult een groot deel van je leven en de enige manier om echt tevreden te zijn is te doen wat jij als geweldig werk beschouwt. En de enige manier om dat te doen is te doen waar je van houdt.´ Het is alleen niet altijd makkelijk om deze wijze woorden in praktijk te brengen. Soms heb je een klein duwtje in de rug nodig en die heb ik bij PACOMBI GROUP gekregen.

Toen ik de vraag kreeg of ik commercieel verantwoordelijk wilde zijn voor The LCA Centre was mijn antwoord een volmondig ja. Dit was precies de kans waar ik op zat te wachten. Mijn leidinggevende zag dat en maakte de overstap naar een nieuwe functie voor mij mogelijk. Zo kon mijn passie voor duurzame innovatie tot uitdrukking komen. Samen met een team van 3 collega´s bouwen wij aan een nieuwe business unit, die naast interne projecten ook studies van milieu-impact van verpakkingen en disposables voor derden verzorgt. Het is ontzettend spannend en niet makkelijk om te verkopen, maar daar ligt voor mij juist de uitdaging. Geen dag is hetzelfde en ik leer nog steeds heel veel. Daarnaast geloof ik in wat wij doen en dat maakt het verschil.

Ondanks de enorme groei, is PACOMBI GROUP nog steeds een familiebedrijf en dat proef je aan alles. Of dat nou de informele sfeer is of de kleine attenties, die gedurende het jaar aan medewerkers worden uitgereikt. Wat ik ook fijn vind is dat PACOMBI GROUP een eigen koers vaart in plaats van alleen te kijken naar wat anderen doen. Daar heb je een heldere visie voor nodig en de lef om deze visie uit te voeren. Daar hou ik van!

Je wordt gewaardeerd om je kwaliteiten en als je de initiatief toont, krijg je ook de vrijheid om je ideeën te realiseren. Maar dan moet je het ook echt doen!

Agnieszka van Batavia