Paardekooper wint Out.of.Home Award in Petrol & Fastservice segment

Oud-Beijerland, 22 juni 2017 – Niet één, maar twee prijzen mocht Paardekooper in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Out.of.Home Awards op donderdag 22 juni. Binnen de segmenten Petrol en Fastservice werd Paardekooper verkozen tot de beste fabrikant op het gebied van verpakkingen. Het bedrijf scoorde voornamelijk op innovatie en ontzorgen. Zowel op productniveau als op het niveau van de klantenservice weet Paardekooper haar afnemers telkens weer te inspireren en te verrassen.

Bij de Out.of.Home Awards staat de relatie tussen handel in industrie centraal. Out.of.Home shops heeft een grote enquête gehouden onder de groothandels en inkopers binnen de branches Fastservice, Catering, Petrol en Sport & Leisure. De prestaties van fabrikanten werden beoordeeld in de categorieën warme dranken, koude dranken, non food, vers/vriesvers, snacks en zoetwaren en tabak. Op basis van de beoordelingen werden rapportcijfers toegekend. Paardekooper haalde binnen de segmenten Petrol en Fastservice het hoogste cijfer.

Innovatie

“Verpakkingen vormen een wezenlijk onderdeel van de consumentenbeleving in onder meer tankstations, cafetaria’s en snackbars,” stelt Patrick Zevenbergen, Marketing Manager bij PACOMBI GROUP, het moederbedrijf van Paardekooper. “Wij bedenken continu verpakkingsoplossingen die bijdragen aan de kwaliteit en presentatie van food en non-food. Dit doen wij onder de noemer WrappIDup. De verpakking moet echt een meerwaarde zijn voor de formule. Dit kan resulteren in een innovatieve to-go verpakking of in een compleet nieuw verpakkingsconcept. Zo blijkt uit diverse onderzoeken dat het tankstation één van de meest populaire locaties is voor last-minute cadeaus. Met een opvallende cadeauverpakking kun je veel meer uit deze productcategorie halen. Dan gaan onze radars draaien en bedenken we iets nieuws: een verpakkingsconcept dat bijdraagt aan de beleving van de tankshop als giftshop bijvoorbeeld. Ik ben blij en trots om te zien, dat onze proactieve houding op dit gebied door onze klanten wordt opgemerkt en gewaardeerd met een mooie prijs.”

Ontzorgen

Paardekooper scoorde tevens hoog op het ontzorgen van de klant. Klanten kunnen via verschillende kanalen bij het bedrijf terecht. Rian Faaij, E-Business Manager bij PACOMBI GROUP, licht toe: “Paardekooper heeft de afgelopen periode fors geïnvesteerd in het optimaliseren van de digitale processen. De webshop bijvoorbeeld biedt niet alleen een breed scala aan producten, maar klanten hebben volledig grip op de processen rondom bestelling en aflevering en inzicht in voorraden.” “Daarnaast zijn klanten verzekerd van een hoge leverbetrouwbaarheid en flexibele levering, dankzij onze geavanceerde logistiek,” vult Patrick aan. “En last but not least: wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Heeft de klant een specifieke vraag of wens? Een belletje of een appje naar de accountmanager is voldoende en alle betrokken afdelingen gaan supersnel aan de slag.”

Uitreiking

De officiële uitreiking van de Out.of.Home Awards vond plaats op 22 juni in Kasteel de Haar in Haarzuilens (Utrecht). Hierbij waren vijf vertegenwoordigers van Paardekooper aanwezig.

 


Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met Patrick Zevenbergen, Marketing Manager, via 088 – 2222 382/06 – 535 42 575.

Over PACOMBI GROUP (algemeen)

PACOMBI GROUP is een familiebedrijf, dat met zo’n 400 fte’s een jaaromzet van circa € 280 miljoen realiseert in verpakkingen, disposables en bedrijfsbenodigdheden. PACOMBI GROUP is actief in diverse markten, waaronder retail foodservice, industrie en de horti- en agri-business. Het gezamenlijk assortiment omvat meer dan 80.000 artikelen. Tot PACOMBI GROUP behoren Van der Windt Verpakking BV (Honselersdijk), PACOMBI Horti (Rijnsburg), Van der Windt Packaging (België), Van der Windt Packaging Ltd (UK) en Van der Windt Packaging Ltd (Ierland), Paardekooper Verpakkingen B.V. (Oud-Beijerland), Depa Disposables B.V. (Beuningen), The LCA Centre (Beuningen), Halma Packaging B.V. (Beuningen) en PACOMBI GROUP Asia (Wuxi).

23 juni 2017