De naam zegt het al: CATCHY® is opvallend én pakkend. Zo opvallend, dat de nieuwe verpakkingslijn niet onopgemerkt bleef in het Out-of-home segment. Een vakkundige jury beoordeelde CATCHY® als ‘De Beste Introductie’ van 2015. Het winnen van de Award is een enorme stimulans en een groot compliment voor alle betrokken personen.

Ons CATCHY® concept is door een vakkundige jury beoordeeld op diverse criteria, waaronder gebruiksgemak, rendement, ondersteuning en de mate van innovatie. De jury bestaat uit diverse foodservice experts. CATCHY® scoorde op de verschillende onderdelen ruim voldoende en mag daarom de titel ‘Beste Introductie 2015’ dragen.

Het CATCHY® Concept

CATCHY® is een ontwikkeling van PACOMBI GROUP. Ons doel was een opvallende, multifunctionele verpakkingslijn voor het Out-of-Home segment. Daarom bedachten we CATCHY®. Een CATCHY® verpakking past altijd, is super ‘catchy’ om te zien en ligt fijn in de hand.
De verpakkingen zijn opgebouwd uit twee lagen food approved ersatz papier: een vlakke laag met daarop een gegolfde bovenlaag. De dubbellaagse structuur biedt maximale productbescherming en garandeert een isolerende werking. Daarnaast zorgt de geribbelde laag voor een extra opvallend effect.

Alle expertises samen

Aan het CATCHY® concept werkten verschillende specialisten samen, met elk hun eigen expertise. Van uitvinder tot inkoper. Van leverancier tot marketeer. Van verkoper tot directeur. Waar de één let op de juiste prijs, let de ander op maximale kwaliteit. Weer iemand anders houdt zich bezig met het juiste design. Het winnen van de Award is een kroon op ieders werk en toont tevens de meerwaarde van CATCHY® voor onze afnemers.

Kijk voor meer informatie over CATCHY® op www.catchypackaging.com

27 januari 2016