Industrie

  • Food industrie

  • Non-food industrie

Industrie

PACOMBI GROUP is zowel in de food- als non-foodindustrie een vertrouwde partner. PACOMBI GROUP weet exact wat er in deze markten speelt. De vraag naar efficiency tegen lage kosten is bijvoorbeeld groot. De hamvraag is wat hier de meest (kosten)efficiënte keuze uit het verpakkingsaanbod is en ook hoe processen efficiënter in te richten zijn. Met onze specialistische kennis kunnen wij daar deskundig over adviseren.

Aan de foodindustrie leveren wij speciale verpakkingen voor productie en transport, maatwerkverpakkingen en alle denkbare hygiëneartikelen en HACCP-producten. Denk aan palletverpakkingen, zakken, sluitingen en folies. De voedselveiligheid is met onze BRC-certificatie 100% gegarandeerd. Ook voor de non-foodindustrie hebben we een compleet assortiment: van opvulmateriaal en (om)dozen tot HACCP-disposables en hygiëneproducten. Andere pluspunten zijn ons one-stop-shopconcept, een uitstekende leveringsbetrouwbaarheid, eigen transport en just-in-timelevering.

Binnen deze business unit bedienen wij twee segmenten:

Foodindustrie

Verpakkingen en disposables voor de meest uiteenlopende voedingsmiddelen en toepassingen. Voor bedrijven in de visverwerking, slachterijvleesverwerking, FMCG-bedrijven (food), convenience-foodbedrijven, de zuivelindustrie, de drankenindustrie en bedrijven in (overige) voedingsmiddelen.

Non-foodindustrie

Een totaalassortiment (industriële) verpakkingen en verpakkingsmachines voor de maakindustrie, e-fulfilment, logistieke dienstverlening, diervoedingsindustrie, grafische industrie, hout- en staalindustrie en chemische industrie.

Meer informatie over deze business unit?

Wil je meer weten over onze producten? Neem contact met ons.

Bel +31 88 22 22 333

Of vul het contactformulier in

Contact Pacombi Group