Horti- & Agriculture

  • Horticulture

  • AGF

Horti- & Agriculture

Het hortisegment is een dynamische markt. Samen met telers- en veilingorganisaties werken we voortdurend aan vernieuwing en innovatie. Presentatie en bescherming van snijbloemen, potplanten en kruiden zijn daarbij essentieel, en tijd- en geldbesparende oplossingen eveneens. Ons assortiment bestaat onder meer uit bloemen- en plantenhoezen, folies, Deense dozen, plantentrays en geavanceerde verpakkingsmachines.

Binnen Agriculture draagt de juiste verpakking bij aan het verminderen van verspilling en faalkosten en een langere versheid van de producten. Met vestigingen in het Westland, ’s werelds grootste glastuinbouwgebied, kennen wij de wensen van AGF-producenten en -verwerkers door en door. We leveren onder meer kartonnen dozen, folies, netten, schalen en palletmaterialen, zowel standaard als op maat gemaakt.

Binnen deze business unit bedienen wij twee segmenten:

Horticulture

Van plantenhoezen tot Deense dozen: alle denkbare sierteeltverpakkingen voor potplantkwekerijen, kwekers van snijbloemen, kruidenkwekerijen, wederverkopers, bloemen- en plantengroothandels, importeurs/exporteurs van bloemen en planten en bedrijven in de stek/veredeling.

AGF

Alle standaard en maatwerk AGF-verpakkingen voor vollegrondtelers, kasgroentetelers, fruittelers, bedrijven in de groente/fruitverwerking en telers van cressen/eetbare bloemen/zeegroenten.

Meer informatie over deze business unit?

Wil je meer weten over onze producten? Neem contact met ons op.

Bel +31 88 22 22 333

Of vul het contactformulier in

Contact Pacombi Group