Food en Services

  • Foodservice

  • Food retail

  • Non-food retail

  • Groothandel

Food & Services

In de food- en non-foodretail draait het om opvallen en gezien worden. Naast een compleet standaardassortiment (5.000 producten op voorraad) biedt PACOMBI GROUP daarom ook de origineelste maatwerkverpakkingen. Deze worden in eigen huis ontwikkeld, in onze Designing & Styling-studio. Zo kan elke verpakking als een creatief en succesvol marketinginstrument worden ingezet en vallen producten nóg beter in de smaak. Binnen de non-foodretail zijn wij in Nederland overigens de grootste speler op het gebied van slijterijverpakkingen.

PACOMBI GROUP heeft een neus voor marktkansen. Binnen de horecabranche en de foodservicemarkt vertaalt dit talent zich in onderscheidende en praktische foodconcepten. Foodservicebedrijven kloppen dan ook nooit tevergeefs bij ons aan. En de groothandels? Die weten ons al decennialang te vinden. Want behalve een breed assortiment en one-stop-shopping, bieden we ook de groothandels een hoge beschikbaarheid en uitstekende leveringsbetrouwbaarheid.

Binnen deze business unit bedienen wij vier segmenten:

Foodservice

Alle soorten verpakkingen, disposables en hygiëneartikelen voor hotels, cateraars, fast services, petrols, restaurants, lunchrooms en ijssalons.

Food retail

Alle verpakkingen, disposables en hygiëneartikelen voor supermarkten, viswinkels, groenteboeren, slagerijen, bakkerijen/patisserieën, kaas-/noten-/delicatessenzaken, chocolaterieën, drankspeciaalzaken en land/-biowinkels.

Non-foodretail

Van herbruikbare draagtassen en creatieve geschenkverpakkingen tot praktische verzenddozen: alles voor elektronica, wit-/bruingoedzaken, doe-het-zelf(web)winkels, woonwinkels en mode-/schoenwinkels.

Groothandel

Een totaalaanbod aan verpakkingen, fooddisposables, hygiënedisposables en afvalzakken voor onder meer verpakkings-/schoonmaak-/technische groothandels en shipchandlers. Veelal direct uit voorraad leverbaar via one-stop-shopping.

Meer informatie over deze business unit?

Wil je meer weten over onze producten? Neem contact met ons op.

Bel +31 88 22 22 333

Of vul het contactformulier in

Contact Pacombi Group