Export

  • PACOMBI GROUP België

  • PACOMBI GROUP UK

  • PACOMBI GROUP Ierland

Export

PACOMBI GROUP heeft een leidende positie in de Nederlandse markt, maar is ook in Europa prominent aanwezig. Zo heeft PACOMBI GROUP lokale vestigingen in de volgende landen:

België
PACOMBI GROUP heeft sinds 1985 een verkoopkantoor in België. Eerst in Hoogstraten, maar inmiddels in Malle, vlakbij Antwerpen. Opslag en transport gebeurt hier niet; dat wordt geregeld vanuit het hoofdkantoor in Nederland. Ons verkoopkantoor is gespecialiseerd in de segmenten food- en non-foodindustrie, foodservice, retail & services, groothandel en AGF.

United Kingdom
In Engeland is PACOMBI GROUP al sinds 1983 de vertrouwde verpakkingspartner. Je vindt onze vestiging in Lincolnshire. Van oudsher staat PACOMBI GROUP in Engeland vooral bekend om de expertise in sierteeltverpakkingen. Steeds vaker echter doen afnemers uit andere segmenten ook zaken met ons. Diverse (maatwerk)verpakkingen en disposables gaan bijvoorbeeld naar grote fastfoodketens.

Ierland
Ierland is onze bakermat: hier begon ooit Guy & Co Distribution, een vertrouwde leverancier van verpakkingen en kantoorartikelen. Dit aanbod heeft PACOMBI GROUP na de overname in 2005 fors uitgebreid. PACOMBI GROUP levert nu een compleet assortiment verpakkingen, disposables en aanverwante artikelen. Afnemers zijn onder meer banken, zuivelbedrijven, bakkerijen en bedrijven in de AGF, horticulture en foodservice.

Onze buitenlandse vestigingen draaien volledig zelfstandig, zodat zij optimaal kunnen inspelen op lokale marktomstandigheden. Tegelijkertijd combineren zij hun lokale expertise met de diepgaande productkennis en logistieke kracht van PACOMBI GROUP. Omdat ICT en e-business een sleutelrol spelen in onze exportactiviteiten, investeren wij daar nadrukkelijk in. We kunnen assortimenten en voorraden door heel Europa inzetten en uitwisselen. Klanten kunnen dus moeiteloos uit het hele assortiment bestellen, ook als producten van buiten de landsgrenzen komen.

Meer informatie over deze business unit?

Wil je meer weten over onze producten? Neem contact met ons op.

Bel +31 88 22 22 333

Of vul het contactformulier in

Contact Pacombi Group