PACOMBI GROUP heeft maar liefst 50.000 producten in huis voor de detailhandel, foodservice, industriële markt en horti- en agricultuur. Elke markt biedt een uitgebreid assortiment, compleet met seizoens- en gelegenheidsproducten.

Verpakkingen

Verpakkingen maken zo’n deel uit van ons dagelijks leven, dat het nauwelijks nog opvalt dat ze er zijn. Bij PACOMBI GROUP hebben we voor elk product de juiste verpakking: groot, klein, dik, dun, kleurrijk, neutraal of juist gepersonaliseerd. Een kleine greep uit ons assortiment: verzendverpakkingen, flesverpakkingen, (kartonnen) dozen, tassen, kisten, manden, bakken, zakken, cadeauverpakkingen en folies.

Disposables

Van koffiebekers tot handschoenen voor eenmalig gebruik: disposables of wegwerpartikelen zijn er in vele soorten en maten. Bij PACOMBI GROUP heb je een ruime keuze aan disposables, zoals borden, schalen, bekers, bestek, cateringdozen, draagtrays, handschoenen en hoofdbescherming. Allemaal met een groot gebruiksgemak en optimale productpresentatie. En desgewenst duurzaam, dus gemaakt van hernieuwbaar materiaal, met minder CO₂-uitstoot tijdens de productie en na gebruik composteerbaar.

Hygiëneproducten

Een gezonde, schone en veilige werkomgeving is niet alleen noodzaak, het bevordert ook de werksfeer en productiviteit. PACOMBI GROUP biedt alle denkbare hygiëneproducten voor elke gewenste toepassing. Van afvalzakken en handzeep tot keukenreiniger en HACCP-artikelen. Alles voor een schone winkel, keuken, sanitaire ruimte of kantoorplek!